Home Non-categorized I Was Confused

I Was Confused

637
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

Many days ago I saw two cockroaches having sex. Having seen it, I naturally wanted to spray with ACI. I thought it over again. Maybe he had used all his money to get to this point.

Since I am a human and I have a good heart I let them enjoy. But as I was leaving I had second thoughts: what if he was raping her!!! Then I was confused and I was thinking and thinking. What should I do?

(Writers: Shamim Choyan and Morten Hjerl-Hansen)


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)