Home Non-categorized Scientists Find Strange Box

Scientists Find Strange Box

625
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

“Scrolling down the politiken.dk is almost like sitting and listening to a dictator talk. Absolute power and arrogance simply reeks from the page. Stupidity. Don’t fidget with your tea. Now laugh. Now don’t laugh. Now have an opinion about men. Big strong men. Small crummy men. Now have an opinion about women. About psychology. About food. Tea. Next-up: A shoe-box sized depiction of human nature.” That’s what Jolly Pecker said to himself on the way out in the field. On the way out to find the strange box with the white star painted on the side that the children had found.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)