Home Non-categorized Man Gets Tired of Paul Bacon

Man Gets Tired of Paul Bacon

555
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

A man in southern Denver, USA, has become tired of the famous author Paul Bacon. When The Other Newspaper met him, he did not know what books he should read in the breaks between his medical profession, his postman’s job and the work of fruit picking. ‘I’m a bookworm. A bookworm who used to read Paul Bacon.’


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)