Home Non-categorized Prince Henrik Relieves the Sun of Giant Eyelid

Prince Henrik Relieves the Sun of Giant Eyelid

523
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

This morning the sun was relieved of a huge eyelid-like and quite complicated structure of wheat mixed with gas. Prince Henrik flew twice around the sun as a gesture to the residents of Saturn and Neptune to mark the anniversary of his athlete’s foot.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)