Home Non-categorized Bird Surprises Everyone in the Whole World

Bird Surprises Everyone in the Whole World

508
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

A bird that played tricks in a village pond by doing a somersault made everyone think. An elderly lady lets her thoughts fly: “The bird is probably labeled duck. That’s not something I can analyze. You youngsters must do that.” She gives The Other Newspapers employee a gentle hug of labeled typhoid fever.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)