Home Non-categorized Gregory Mook Wins Medal

Gregory Mook Wins Medal

552
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

The multi-handicapped Gregory Mook won a medal in Sydney last night. The medal is as big as the whole world and the universe. Gregery Mook controls his computer using a loose tooth and wrote the following message to his cousin, the six-year-old Jacob: “Gregery comes home.” He had no opportunity to write his name with big because it hurts in the palate.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)