Home Non-categorized Magnificent Book Is Like Me

Magnificent Book Is Like Me

538
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

A writer has published his first book. I didn’t expect that. A book which is brilliant and will be of great importance. I didn’t expect that either. This book will be read from page 1 to page 64, because that is the number of pages. And the book is almost as amazing as me. I didn’t expect that.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)