Home Non-categorized New Research: Old Research Is Plain Rubbish

New Research: Old Research Is Plain Rubbish

517
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

A research unit led by scientist Owl S. Eagle is highly dissatisfied with the way research was conducted in the old days. Another competing research team has allegedly stolen a bag of rice in the local supermarket. Owl looks at the book on his desk: Sven Acorns Alma gets a horse. “In ancient times it was thought that excessive intake of pumpkins makes white humans blue. Today we know you get gills by rolling on the grass.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)