Home Non-categorized Giggler in His Own Thoughts Expelled From Day of Laughter

Giggler in His Own Thoughts Expelled From Day of Laughter

440
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

A man who stood giggling over something that came to mind was yesterday expelled by a laughing guard on Laughter Day, which is rich in tradition and is being held in Denmark at the town hall square in Copenhagen.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)