Home Non-categorized Toddlers Drive Parents to Grass with Moorings from Ferry

Toddlers Drive Parents to Grass with Moorings from Ferry

466
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

When the Other Newspaper arrive at Breezer, we enter the almost empty hangar. Five ghosts sit with their arms crossed. Sour-faced. Transparent. In that order. “Children wear strange clothes.” they snap and become invisible without going into detail or presenting their uncles and business ideas or the business ideas of their the uncles.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)