Home Non-categorized Young Girl Sat with Huge F

Young Girl Sat with Huge F

418
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

The young girl is smiling. “It’s not the essence of F. Even though it is a big F.” It is a big F. “I mean… You can keep spelling words with F without me being after you.” It is a big F. The Other Newspaper have never seen a bigger F. Maybe if the enormous Hollywood sign had an F in it.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)