Home Non-categorized Meringue Popular Among The Semi-Young

Meringue Popular Among The Semi-Young

467
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

“Young people are buffoons when they trying to act cool. For example, I have a car printed on all my shirts. Viewed from different angles. The antenna sticks out on some of them, so it can not always be seen. Do you want a meringue? I know I’m a young woman and you are a somewhat older man.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)