Home Non-categorized Photo of Butter Wins Award

Photo of Butter Wins Award

506
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

A lifelike photograph of a packet of butter has been awarded a prize by The Friends of The Yeast. A lot of yeast packets attended the ceremony which took place in a big machine where the yeast was worked together with party balloons. The original small lump of butter was the center of attention at the party.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)