Home Non-categorized The Internet Is Bleeding: Social Media Are Extremely Primitive

The Internet Is Bleeding: Social Media Are Extremely Primitive

557
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

“They say that Google knows everything about me, but what does Google know about Google? They say that hello is more common on Facebook than in reality, but what happens that day that reality says hello to Facebook? I’d like to know.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)