Home Non-categorized Get An Arithmetical Problem with The Wind

Get An Arithmetical Problem with The Wind

528
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

“It works the way that we position ourselves in the wind and throw out small arithmetical problems, most of them are just 3 + 4 and then you must answer correctly, so you have to answer 7 and then we say yes.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)