Home Non-categorized This Photograph Gives An Unrealistic Picture of What The Old Days Were...

This Photograph Gives An Unrealistic Picture of What The Old Days Were Like

634
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

The picture shows Copenhagen around the year 1950. A young well-dressed man on a scooter overtakes another man who discovers the overtaking. The Dannebrog waves over the Strøget. To the right of the photographer three sailors are strolling.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)