Home Non-categorized The Heart And The Snail Will Race Today

The Heart And The Snail Will Race Today

476
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

Somewhere in Jutland two cars are racing. The heart and the snail. The second part of the trip will be made in mittens. The third and final part in a jerkin. Check out the small TVs installed in the birds all over the country.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)