Home Non-categorized The Inventor of The Glass House Vs. The Inventor of The Greenhouse

The Inventor of The Glass House Vs. The Inventor of The Greenhouse

568
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

During the war they had no coffee. During the war they had fish. At this time, the inventor of the glass house was in bitter legal dispute with the inventor of the greenhouse. The inventor of the glass house was not particularly clever, but pulled through.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)