Home Non-categorized Boat of Gold Sinks When Mast Is Put On

Boat of Gold Sinks When Mast Is Put On

463
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

“Gold is one of the finest materials. If you get tired of the yellowish color, yes, it’s the silver you’re looking for. No. Can I have a lozenge? Are you a professor of geometry, you say? No. Can I grab one more?”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)