Home Non-categorized Stock of Greatness Revealed

Stock of Greatness Revealed

445
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

“The stock holds fifty percent greatness and sixty percent delicate greatness. There are all kinds of manuscripts, but common to them is that they are all pervaded with a truly tiring will for greatness. It is an important find and a big find. Mostly big.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)