Home Non-categorized Minister Fired for Resembling Famous Smiling Skier

Minister Fired for Resembling Famous Smiling Skier

432
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

Minister Greensoup got busy waxing his skis after he was fired on Thursday and shortly after employed in an even better position on the other side of Loo Mountain. “I’m itching to demonstrate to my heroes in the books that I can put my fingers together with stretched arms and eyes closed. Also, I’m good at guessing.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)