Home Non-categorized Actors Get Cramps from Chocolate

Actors Get Cramps from Chocolate

476
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

A new mint (chocolate, ed.) was tested on a large number of actors on Thursday. Yoko Sander Peebburg, chairman of the actor group The Birch: “There was a large delivery while we rehearsed at the theater. It’s as it has always been. Actors get cramps from chocolate.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)