Home Non-categorized Washing Machine Manufacturer Produces Printer With Redundant Water Injection

Washing Machine Manufacturer Produces Printer With Redundant Water Injection

443
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

“The paper becomes a bit wet. The writing becomes a bit unreadable. But one can say it is not all the things people print out that deserves to be read. We have made washing machines for over 50 years. We understand most aspects of water.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)