Home Non-categorized Danish Railways: Train Will Be Painted Thursday

Danish Railways: Train Will Be Painted Thursday

414
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

“A train is worn by the natural wear and tear that occurs through wind and weather. You would also experience this if you drove across the kingdom. Furthermore, many kings and queens pass by and they have pointed crowns on their heads that scratch the trains. You would also do that if you were a king or a queen. But here I would like to emphasize that it is not the wear and tear that is so hard for the trains. You would also emphasize this if you were a king or a queen.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)