Home Non-categorized Federspiel: “I do not understand a horse to that degree”

Federspiel: “I do not understand a horse to that degree”

433
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

“I understand John Hutor’s magnificent book. I understand Jackson Entwistle’s magnificent book. I extend this understanding to all the world’s mammals. Hi, I say in the winter time, to all these snowflakes descending from the sky, kissing the Christmas presents of the face. The busy snowflakes. I understand virtually everything. There’s a terrible draught in here.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)