Home Non-categorized Wijfstrand: “Facebook is like taking your glasses off”

Wijfstrand: “Facebook is like taking your glasses off”

433
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

“I really like the naive idea that Facebook is just a neutral wall where friends exchange love. This notion happens to be wrong. For this very reason, I started selling very large wrist watches. The watches measure approximately 4 inches in diameter. Think about it. How ridiculous it looks.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)