Home Non-categorized Drops of Invisible Ink Found Near Enormous And Incomprehensible Forgotten Temple

Drops of Invisible Ink Found Near Enormous And Incomprehensible Forgotten Temple

378
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

A modern explorer who for three months has been looking for something so unbelievable that he did not know what it was, has made two unusual findings, thus adding the ink and temple to the list of found things, which also contains his own sun glasses.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)