Home Non-categorized Sympathetic Internet Movement Took A Break for A Week

Sympathetic Internet Movement Took A Break for A Week

398
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

An internet movement aiming at improving the world based on the most important things first, took a break for a week last week, unnoticed to most because the website did not reveal anything about the break, but appeared as it used to.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)