Home Non-categorized Cousin’s Cousin Has Become More Himself

Cousin’s Cousin Has Become More Himself

432
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

Concerning his feelings about his identity, the cousin’s cousin is none less than the cousin’s cousin. Thus, the article is not about the cousin or cousinhood at all. The article deals with himself as well as the journalist who interviews him. But the journalist is not the cousin and the cousin works as a physiotherapist. So far so good.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)