Home Non-categorized New Book from Entwistle

New Book from Entwistle

398
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

Entwistles new book starts as follows:

“Most Swedes have seen their mothers scream and put earth in their mouths. Therefore it’s with a very special emotion that I enter the supermarket. My purpose is to look at a pair of shoes. When I have looked at the shoes, I leave. My only purpose was to look at them.”

Fortunately, the rest of the book is much more interesting.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)