Home Non-categorized Fool Applies The Treasury for Becoming A Public Figure

Fool Applies The Treasury for Becoming A Public Figure

430
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

“You must understand that the Ministry of Taxation does not attend to applications of this sort. We are very busy and get even more busy by noticing the occurence of such disturbed enquiries in the piles of documents that is the reason for our busyness.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)