Home Non-categorized Famous Person Met Famous Journalist At Premiere

Famous Person Met Famous Journalist At Premiere

425
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

An inside, smiling conversation was performed in a very short time. Otherwise everything went on as expected: the two celebreties were 40 meters tall. One of them, the journalist, came alone, but carried a sheaf under his arm.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)