Home Non-categorized Swedish Bio-Designer Designs Artificial Human Throat

Swedish Bio-Designer Designs Artificial Human Throat

428
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

A bio-designer from Sweden has drawn an artificial human throat which he has patented. Experts estimate that it will be widely used in 150 years, thus benefiting the inventor’s descendants. In Japan there is a similar, fart-free asshole on the drawing board.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)