Home Non-categorized The Minister of Commerce Talks about His Psychologist

The Minister of Commerce Talks about His Psychologist

415
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

“She will completely abandon using blue writing pads if I die before her. She will begin using green or yellow pads instead. Slightly dependent on temperament. I had never imagined this extent of empathy of a professional therapist. It also depends, she says, of the ink color in the pens she chooses. The wallpaper.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)