Home Non-categorized The Century of The Brain

The Century of The Brain

386
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

The number of artists that are glad that this is the century of the brain is not overwhelming. Thus, Lesley Entwistle:

“The understanding of the brain is in rapid development and it will probably result in a situation where we can sweep together a small pile in front of the existence which in turn can absorb it and warm itself for four minutes.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)