Home Non-categorized The Carnivalization of Shrimp City

The Carnivalization of Shrimp City

492
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

“The location of that bank is bad. The one with the blue balloons. It’s too festive. And the fishmonger. The one with the peach-colored balloons. It’s crap. And the Pearl Maker and The Wheel Machinery. I disagree about everything if you ask me, so please don’t.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)