Home Non-categorized Too Few Snobs Among Non-Celebrities

Too Few Snobs Among Non-Celebrities

442
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

Many celebrities are lonely because of the unwritten law that non-celebrity snobs should not contact celebrities. Therefore, a campaign has now been launched by the Association for The Well-Being of Celebrities which aims at getting non-celebrity snobs to move so that celebrities have a little more fun.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)