Home Non-categorized Scientists Doubtful: Is A Laughing Person Necessarily Having Fun?

Scientists Doubtful: Is A Laughing Person Necessarily Having Fun?

395
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

By measuring the static electricity in the hair of a number of subjects, of which approximately 10 percent were laughing, scientist Gram Watt-Upperlip is in doubt. His wife rubs him in the hair before he can speak to The Other Newspaper.

“Scientists are uncertain. The scientists do not laugh. Not right now, at least.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)