Home Non-categorized A Beautiful Nose Can Get You through The Airport Queue Faster

A Beautiful Nose Can Get You through The Airport Queue Faster

444
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

The Other Newspaper has killed a few hours at the airport in the company of Guff Parker. He boasted that he had a job, but in the last hour he has rummaged in a cardboard box with a branch. Now floats in a green bird named Søren.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)