Home Non-categorized Facial Expression Confused with Remark on Beach

Facial Expression Confused with Remark on Beach

392
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

The originator of both facial expression and remark, Dolores Wijfstrand, says, “They were not, as such, important; and the confusion was not, as such, important” in an unctuous which shows that she, in her own eyes, had the ability of expressing something even more important.

Why do you think Jacoby Peltzevizner confused the facial expression with the remark?

“Because of the light and because of the characteristic lower lip of the remark.”


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)