Home Non-categorized In 750 years, It Will Be Possible to Get A Famous Person...

In 750 years, It Will Be Possible to Get A Famous Person in A Glass Box Lowered Down into The Living Room

404
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

In 750 years, it will be possible to get a famous person in a glass box lowered down into the living room for a short period of time. The famous person will not be able to see the surroundings outside the box and will therefore not feel the presence in the same way as the people in the living room.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)