Home Non-categorized “Draught And Hard Carrots Destroyed My Fife”

“Draught And Hard Carrots Destroyed My Fife”

445
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

It is evident from a relatively long distance that Knorrda Entwistle does not use a fife like other people. I take a seat under his chin and make myself comfortable. Then a pleasant flow of talk starts over me, which soon has the nice consequence that I fall asleep.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)