Home Non-categorized Jöttü Kemger Stalin in Gladstone And Rubber Boots to Crowd: “Puff out...

Jöttü Kemger Stalin in Gladstone And Rubber Boots to Crowd: “Puff out your lower jaw folks! Shout hooga hooga!”

338
Notice: Undefined index: pll_language in /customers/3/1/c/othernewspaper.com/httpd.www/wp-content/themes/Newsmag/functions.php on line 213

It was a somewhat doubtful crowd that yesterday had to lend ears to Jöttü Kemger Stalin’s humorous hecklings and orders. They breathed so heavily on him that his coattails fluttered and he had to fight his way forward with his arms.


(Artiklerne på The Other Newspaper er fiktive. Formålet med The Other Newspaper er at give offentligheden en ny, urovækkende og humoristisk spejling af den måde vi konsumerer nyheder på traditionelle medier og opslag på de sociale som får modtageren til at sætte spørgmålstegn ved om verden har brug for forandring og om man kan leve på nettet.)